Vägghängda vepor för Wingårdh

Vägghängda vepor för Wingårdh

with Inga kommentarer

Vägghängda vepor är det perfekta sättet att använda väggytan i en utställningslokal. Eftersom de stora textilstyckena både kan ge ett storslaget intryck eller förmedla tydlig information passar det för många miljöer och ändamål. Formatet på veporna är anpassat efter lokalen och likaså kan upphängningen variera efter behov och möjlighet. Man syr en kanal för en stång eller monterar öljetter. Då textilen inte är så tung kan man även fästa med små nubb eller liknande. Veporna kan du sedan enkelt vika ihop och de tar lite plats att förvara trotts att de är stora.

Inför sommaren 2022 producerade vi alla vägghängda vepor för Wingårds utställning 100% Wingårdh på Sofiero Slott https://sofiero.se/se-och-gora/gert-wingardh-pa-sofiero/  Detta är ett riktigt bra exempel på hur man kan skapa en fantastisk utställningsmiljö genom att jobba med vepor, färg och form.

Är du ute efter kraftigare vepor eller banderoller i tjockare polyesterväv kan du beställa dessa smidigt via vår webshop https://www.sandstens.se/produkt/vepor-och-banderoller/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *