Påsryttare med stansat hål till hyllspjut

Påsryttare med stansat hål till hyllspjut

with Inga kommentarer

Påsryttare till butiksspjut med stansat hål häftas enkelt på påsen för smidig upphängning i butiken. Man kan stansa ryttaren till valfri form och därmed blir den en snygg och iögonfallande budbärare. Hålet för upphängning av påsryttaren kan även det vara anpassat efter den form som passar till det butiksspjutet som är aktuellt. Ska påsarna hänga i olika butiker med olika upphängningar bör hålet vara anpassat till den största hängaren. Stansen  man tar fram vid första tillverkningstillfället använder man vid alla kommande produktioner sedan, så länge samma form består.

Kvalité

Vi trycker påsryttaren på papper i en lagom kraftig kartongkvalité. Vi levererar dem plano med en tydlig big där vikningen ska vara. Genom att lägga på ett laminat eller UV-lack så kan man skapa en glansigare eller mattare yta och framhäva designen ytterligare.

Häfta påsryttaren på påsen

Vill ni ha hjälp med att sätta på påsryttare på era påsar, så kan vi även hjälpa er det detta. Om ni har frågor kring detta eller annat gällande framtagning och produktionen av era påsryttare så kontakta oss

Beställ påsryttare i vår webshop

I vår webshop här har vi ryttare i flera olika standardformat. Ladda upp din fil där eller designa online med hjälp av våra mallar, så trycker vi dem och levererar till dig.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *