Broschyr

Broschyr

with Inga kommentarer

En broschyr i A4-format är en väldigt vanlig produkt hos oss. På bilden är en broschyr för Nexer group som vi tryckte för ett tag sedan. Den är tryckt på obestruket papper som skapar den där lite råa och ruffiga känslan. En broschyr kan vara ett magasin eller en produktkatalog eller något annat.

A4, A5 och andra standardformat på papper

Att trycka i ett standardformat är vanligt och klokt. Mycket är anpassat för dessa format. Exempelvis broschyrställ, kuvert och liknande. Men det behöver nödvändigtvis inte vara ett standardformat. Ibland spelar det ingen roll. Och många gånger kan det vara precis lika klokt att ha ett udda format. Man sticker ut i mängden och formatet kan förstärka formspråket och designen.

Beställ tryck av broschyr online

I vår webshop kan du enkelt beställa tryck av din broschyr. Du hittar beställningssidan HÄR. Där beställer du enkelt A4 och A5-broschyrer i flera olika papperskvalitéer. Du ser priset direkt och du laddar upp din fil. Sedan är det bara att sitta ner och vänta på att de färdigtryckta produkterna levereras

Broschyr eller folder

När kallar man en trycksak för broschyr? Och när kallar man den för folder? En trycksak som sitter ihop med en klammer, ett häftstift – det är en broschyr. En trycksak som däremot sitter ihop bara genom att den är vikt, kan vara ett eller flera vik – det är en folder.

Bolla gärna dina idéer med oss

Vilket format fungerar bäst för din broschyr? Vad är möjligt att producera och vad är kostnadseffektivt? Hur många får då plats på arket? Detta är några saker som kan vara bra att fundera på innan. Men prata gärna med oss i ett tidigt skede så kan vi ge idéer och tankar på vägen så att det blir en så bra produktion som möjligt. Det mesta är faktiskt möjligt. Men som sagt, stäm gärna av med oss innan. För vi vill tillsammans med er ta fram bra och lyckade produkter.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *