Broschyr med underbar design

Broschyr med underbar design

with Inga kommentarer

Broschyr med underbar design. Så skulle vi beskriva denna. Vi tryckte den för ett tag sedan, men det är alltid lika roligt att ta fram och titta i den. Så underbar. Så vackra bilder. Produktbilder och imagebilder kombinerat. Vi har tryckt den åt företaget Kryddhuset.

Pappersval

Just denna fina trycksak har vi tryckt på ett ruffigt, vitt papper för att förstärka de lite ruffiga och tuffa bilderna. Att pappersvalet är genomtänkt och utvalt för att förstärka budskapet är a och o. Givetvis är det ett svanenmärkt papper och hela trycksaken är därmed en svanenmärkt produkt. Vill man så kan man då trycka svanen-symbolen på.

Limbunden rygg

Broschyr med limbunden rygg brukar vi säga. Vad du än kallar det så är det nog en tryckt broschyr med ganska många sidor som sitter ihop med en platt och fin bindning du kanske menar. Denna trycksak är därmed ett bra exempel på en sådan.

När använder man limbunden rygg?

Limbindning använder man sig av när en broschyr ska kännas extra lyxig men också när den helt enkelt har för många sidor för att kunna häftas ihop. Hör av dig om du är tveksam till om din produkt kan limbindas eller ej.

Mer information om broschyrer

En broschyr är en tryckt produkt som har fler än 4 sidor. Vi trycker broschyrer likt denna i princip varje dag. Du kan läsa mer om det här.

Beställ tryck av broschyr online

I vår webshop kan du enkelt beställa tryck av din broschyr. Du hittar beställningssidan HÄR. Där beställer du enkelt A4 och A5-broschyrer i flera olika papperskvalitéer. Du ser priset direkt och du laddar upp din fil. Sedan är det bara att sitta ner och vänta på att de färdigtryckta produkterna blir levererade.

Vi hjälper gärna till

Vill du trycka broschyrer och behöver support? Vi hjälper dig mer än gärna. Kontakta oss här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *