Etiketter

Etiketter

with Inga kommentarer

Etiketter trycker vi dagligen. De kan vara kvadratiska, runda eller rektangulära. Men även i andra former. De är väldigt ofta på papper. Men lika ofta är de på vinyl. Det som är bra med vinyl är att de fäster på udda material. Det kan vara på plåt, på brun well, på glas och annat. Etiketter på papper däremot fäster bäst på just papper. Kanske ska de sitta på ett kuvert eller på en vit wellåda eller liknande?

Hur som helst så går det nu enkelt att beställa etiketter på papper i vår webbshop. Runda hittar du HÄR. Kvadratiska HÄR. Och rektangulära HÄR.

De går att beställa från 50 st och uppåt. De kommer sedan till dig på ark, oftast ark i A4-format.

 

Välj önskad leveranstid

Hur snabbt behöver du få dina etiketter? När du gör en beställning i webshoppen kan du nämligen välja hur snabbt du önskar få din leverans. Det finns då följande tre val: Express, snabb eller normal.

 

Etiketter på vinyl

Vill du däremot ha dem på vinyl, beställer du dem genom att kontakta någon av oss på mail, du hittar våra kontaktuppgifter här.

 

Användningsområden

När är det lämpligt att trycka etiketter? Det kan vara när du har papperspåsar som du vill sätta din logo på. Eller när du har vita, otryckta kuvert som du vill ha logotype och adress på. Eller när du ska märka upp olika saker? Eller när du packar in något i silkespapper och vill fästa det med en etikett? Kanske har du ett vitt emballage utan tryck som behöver en logo?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *