Brevpapper, visitkort, kuvert

Brevpapper, visitkort, kuvert

with Inga kommentarer

Brevpapper, visitkort, kuvert mm trycker vi så gärna. Nu för tiden är det något exklusivt. Någon man använder vid noga utvalda tillfällen. Därför är det vanligt att göra dem extra fina och bara trycka dem i en begränsad upplaga. Precis så har outdoor varumärket Tenson valt att göra, som man kan se på bilden. De har gjort en riktigt stilig design och använder dem vid utvalda tillfällen. Visitkorten är till och med väldigt exklusiva. De är nämligen tryckta på ett papper som är vitt på ena sidan och svart på andra. Helt enkelt ett pappersark som är skräddarsytt och tillverkat just på det sättet. Sedan har vi tryckt med vitt på den svarta sidan och med svart på den vita sidan. Riktigt, riktigt stiligt tycker vi.

Beställ brevpapper online

I vår webshop kan du enkelt beställa tryck av brevpapper. Du hittar beställningssidan HÄR. Du ser priset direkt och du laddar upp din fil. Sedan är det bara att sitta ner och vänta på att de färdigtryckta produkterna levereras. Du kan även välja olika långa leveranstider. Allt från 2 till 7 arbetsdagar.

Beställ visitkort online

Vill du beställa visitkort så kan du göra det i vår webbshop. Där kan du välja på flera olika papper och du ser priset direkt. Du kan också använda våra mallar om du inte har en egen pdf-fil. Det går också bra att maila oss om du hellre vill det.

Beställ kuvert online

Kuvert kan du också beställa i vår webbshop. Där kan du välja mellan två olika kvaliteer. Den ena är lite tjockare och mer exklusiv. Den andra är ett standardkuvert.

 

Har du en färdig pdf-fil?

För att trycka något så behöver du ha en tryckbar pdf-fil. Oftast gör man en sådan i programmet InDesign men det kan även vara andra program. Det viktiga är att det är en fil som slutar på “.pdf”. Den får gärna även ha skärmärken och utfall. Då kan du enkelt ladda upp den här och beställa tryck. Klicka då på “ladda upp filen”. Är du osäker så hjälper vi dig. Våra kontaktuppgifter hittar du HÄR.

Bolla gärna dina idéer med oss

Vilket format fungerar bäst? Vad är möjligt att producera och vad är kostnadseffektivt? Hur många får då plats på arket? Prata gärna med oss i ett tidigt skede så kan vi ge idéer och tankar på vägen så att det blir en så bra produkt som möjligt. Det mesta är faktiskt möjligt. Men som sagt, stäm gärna av med oss innan. För vi vill tillsammans med er ta fram bra och lyckade produkter.

 

Välkommen till vår värld av trycksaker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *