Beachflaggor

Beachflaggor

with Inga kommentarer

Beachflaggor med eget tryck producerar vi här hos oss. Du kan beställa dem online i vår webbshop men du kan också beställa dem genom att skicka ett mail till någon av oss. 

I webbshoppen erbjuder vi en klassisk beachflagga i fyra olika storlekar med tryck. Du väljer då ett eller flera markfästen beroende på om du vill kunna använda flaggan inomhus och/eller utomhus.
Beachflaggor är smidiga och tydliga reklampelare som är lätta att hantera och placera. Våra beachflaggor levererar vi i en fin väska för transport och förvaring.

Beachflaggorna är i ett mycket slitstarkt material och därmed lämpligt för tvätt i tvättmaskin. Färgerna på flaggorna är levande, motståndskraftiga mot väderförhållanden och tydligt synliga från båda sidor.

Stången är i kombinerad aluminium och glasfiber.

Mall för beachflaggor

Vill du ha en mall att lägga in ditt tryck i så skicka ett mail till catarina@sandstens.se.

Har du en färdig pdf-fil?

För att trycka något så behöver du ha en tryckbar pdf-fil. Oftast gör man en sådan i programmet InDesign men det kan även vara andra program. Det viktiga är att det är en fil som slutar på “.pdf”. Den får gärna även ha skärmärken och utfall. Är du osäker så hjälper vi dig. Våra kontaktuppgifter hittar du HÄR.

Andra produkter för synlighet

Vi trycker även andra produkter som är lämpliga att ha för att synas. Det kan vara vanliga flaggor, rollups och liknande. De går att beställa online HÄR, eller via att du kontaktar oss.

Bolla gärna dina idéer med oss

Har du frågor kring tryckta produkter? Vilket format fungerar bäst? Vad är möjligt att producera och vad är kostnadseffektivt? Hur många får då plats på arket? Detta är några saker som kan vara bra att fundera på innan. Men prata gärna med oss i ett tidigt skede så kan vi ge idéer och tankar på vägen så att det blir en så bra produktion som möjligt. Det mesta är faktiskt möjligt. Men som sagt, stäm gärna av med oss innan. För vi vill tillsammans med er ta fram bra och lyckade produkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *