Trycka broschyrer

Trycka broschyrer

with Inga kommentarer

Trycka broschyrer, det kan vi. Både i små upplagor och i stora. På de allra flesta papper. På bilden ser ni en imagebroschyr vi tryckt åt STS Education.

 

Beställ tryck av broschyr online

I vår webshop kan du enkelt beställa tryck av din broschyr. Du hittar beställningssidan HÄR. Där beställer du enkelt A4 och A5-broschyrer i flera olika papperskvalitéer. Du ser priset direkt och du laddar upp din fil. Sedan är det bara att sitta ner och vänta på att de färdigtryckta produkterna levereras.

Papper

När du ska trycka broschyrer så är valet av papper viktigt. Det finns då två stora produktgrupper. Obestruket papper och bestruket papper. Sedan finns det oändligt massa olika kvaliteer i dessa grupper. Men i stora drag kan man säga att obestruket papper är ruffigt, obehandlat och lite ojämnt. Det ger därför ett lite rått intryck. Bestruket papper är slätt, lite blankt och mer traditionellt. Bolla gärna med oss om du är osäker på vilket papper som passar för just din broschyr du ska trycka.

 

Format

Formatet på broschyren på bilden är 150×155 mm. Ett lite annorlunda och fint format. Men de allra flesta format är ok. Men vill du att din broschyr ska sticka ut i mängden så är ett annorlunda format ett klokt val.

 

Antal sidor

En broschyr kan ha många olika antal sidor. Men det är alltid fler än 4 sidor och sidantalet bör vara delbart med 4.

 

Sandstens är ett Svanenmärkt Tryckeri

Sandstens är sedan 1998 ett svanenmärkt tryckeri i Göteborg. Det har vi blivit genom att få allt vi gör granskat och godkänt. Därför kan vi trycka Svanen på dina trycksaker vilket är ett bevis på att du också är vän med miljön.

 

Svanenloggan tryckt på din trycksak

Vill du få Svanenloggan på din produkt vi producerar för dig, så hör av dig så skickar vi vår svanen logo med licensnumret. Vi har olika varianter som passar!

För mer information om Svanenmärkningen, läs här: http://www.svanen.se

Här kan du läsa mer om vilka krav som ställs på oss för att få använda den nordiska miljömärkningen Svanen

Offset eller digitaltryck

Det finns två olika sätt att trycka broschyrer på. Offset- och digitalt. Men hos oss trycker vi på båda sätten. Egentligen behöver man inte fundera så mycket på det. För vi väljer det som passar bäst för respektive uppdrag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *