Namnbrickor med logoband

Namnbrickor med logoband

with Inga kommentarer

Namnbrickor med logoband

Ska ni ordna ett seminarie eller event av något slag? Då är det trevligt om alla deltagarna har var sina namnbrickor med logoband runt halsen. Då kan man enkelt se namnet och företaget på personen och man kan även ha användbar information på namnbrickan. Kanske en agenda för dagen eller andra viktiga hållpunkter. Namnbrickor med logoband trycker och säljer vi mycket av.

Logoband

Logobanden går att få i olika färger och med eller utan logo givetvis. Vit, svart och grått är de vanligaste färgerna på logoband.

Namnbrickor

Namnbrickorna kan ha vilket format man vill men det vanligaste är någonstans mellan A5 och A6. Vi brukar då rekommendera att man trycker på en kartong. Det är ett papper som är starkt och hållbart. Men man kan också välja ett bestruket 300 grams papper om man vil hålla nere kostnaden lite. Det är då något tunnare än en kartong. Vi stansar sedan ett lagom stort hål längst upp som man hänger logobandet i. Har du speciella önskemål om storleken på hålet så brukar det alltid gå att lösa. Prata med någon av våra kontaktpersoner så hjälper vi dig.

Vill du trycka annat?

Här trycker vi det mesta. Vi gör dekaler, stickers, rollups, kuvert, banderoller och vykort. Vi broderar på kepsar och vi trycker på både tyg- och papperspåsar. Även adresserade utskick gör vi och vi trycker till och med  kylskåpsmagneter. Vill du se andra exempel på sådant vi kan hjälpa dig med? Då hittar du det HÄR.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *