Studentplakat och annat för student

Studentplakat och annat för student

with Inga kommentarer

Studentplakat eller studentskylt

Ett studentplakat eller studentskylt är ett måste på studenten. Hos oss kan du beställa väldigt fina sådana. Vi har en egen webshop för just tryckta produkter för student. Du hittar den på www.bjud-in.se

 

Regn- och vattentåliga

Våra studentplakat trycker vi på ett regn- och vattentåligt material. Man kan i princip lägga dem i vatten om man vill. Och de är näst intill omöjliga att bryta. Därmed är dem också hållbara mot stötar.

 

Format och skaft

Alla våra studentplakat är i formatet 50 x 70 cm och trycks på en 3 mm tjock forex-skiva. Ett skaft att fästa på baksidan ingår alltid.

 

Färdig designade studentplakat

I webshoppen har våra designers tagit fram supersnygga mallar. Du väljer bara vilken av dem du tycker mest om och så skriver du in namnet på den som tar studenten, lägger in fotot, och trycker på beställ.

Sedan trycker vi och levererar till dig.

 

Många olika layouter

Det finns klassiska skyltar, roliga skyltar, tuffa skyltar… ja lite allt möjligt. Men gemensamt är att de är oerhört väldesignade, snygga och annorlunda. Våra designers har jobbat fram flera olika utseenden på studentskyltar. De har haft ett övergripande mål och det är att designa snyggare, stiligare och modernare än vad studentskyltar traditionellt är. De har då jobbat med typsnitt, färg och form och till slut valt ut just dessa skyltar som ni kan beställa här.

 

Har du designat ett eget studentplakat?

Om du har gjort ett eget studentplakat. Då går det bra att ladda upp din fil och beställa tryck. Då gör du det HÄR.

 

Många andra saker till student

I webbshoppen har vi designat färdiga kollektioner som innehåller massa roliga saker som man behöver på studenten. Som passar ihop med de fina studentplakaten. De innehåller bland annat inbjudningskort och tackkort. Men även banderoller som man kan hänga runt den som tar studenten. De innehåller en fin gästbok och de innehåller en rolig vepa. På vepan lägger man in bilder på den som tar studenten. Vepan hänger man sedan upp på festen.

Inbjudningskort till student

Våra olika inbjudningskort har även de olika design. Visby eko är ett inbjudningskort som går i eko- och naturtema. Den har en fin, hängande tag som gör den annorlunda. Funkis är ett rent och stiligt men modernt inbjudningskort. Till den kan du välja ett härligt färgglatt gult kuvert till om du vill. Du kan också gå mer på den jordnära färgskalan och välja ett vitt eller grått kuvert till. Detta är några exempel på våra produkter för student. En annan kollektion som är väldigt populär är Fägring. Det är en kollektion med ballonger, blommor och flaggor i klassiska blåa och gula färger. Men som har en väldigt modern design.

Leveranstid och leverans

Studentplakaten skickas från oss inom 1-2 arbetsdagar. Vi levererar dem sedan med DHL till närmaste utlämningsställe och de brukar komma fram på 1-2 dagar.

Ett äkta hantverk

Våra studentplakat är designade av våra duktiga formgivare. De är designade med omsorg och tryckta med kärlek. Det är svensk design och svenskt tryck och ett hantverk vi är stolta över. Hoppas ni också gillar dem!

 

Välkomna till Bjud in med Elegans 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *