Bipacksedel

Bipacksedel

with Inga kommentarer

Är det en bipacksedel som ska tryckas? Eller många bipacksedlar rättare sagt. Ja, då har du kommit rätt. Vi trycker ofta bipacksedlar hos oss.

 

Upplaga på din bipacksedel

Bipacksedeln på bilden tryckte vi i 220 000 ex.

 

Offsettryck eller digitaltryck

Vad är en stor upplaga? Och vad är en liten upplaga? Det kan naturligtvis bara svårt att avgöra. Men är det 20 000 ex av en bipacksedel du ska trycka? Eller 4000 tidningar på 16 sidor? Ja då skulle vi nog säga att offsettryck passar mycket bra. Bipacksedeln på bilden tryckte vi, som sagt, i 220 000 ex.

Men är det lite mindre upplagor du vill beställa? Då passar de förmodligen bäst att trycka i digitaltryck. Det trycker vi också. Du kan läsa mer om det HÄR.

Har du en färdig pdf-fil?

För att trycka en bipacksedel så behöver du ha en tryckbar pdf-fil. Oftast gör man en sådan i programmet InDesign men det kan även vara andra program. Det viktiga är att det är en fil som slutar på “.pdf”. Är du osäker så hjälper vi dig. Våra kontaktuppgifter hittar du HÄR.

Hjälp med layout?

Vill du ha hjälp av oss med att skapa en tryckbar fil? Inga problem. Vår designer hjälper gärna till!

 

A4, A5 och andra standardformat

Att trycka i ett standardformat är vanligt och klokt. Mycket är anpassat för dessa format. Exempelvis broschyrställ, kuvert och liknande. Men det behöver nödvändigtvis inte vara ett standardformat. Ibland spelar det ingen roll. Och många gånger kan det vara precis lika klokt att ha ett udda format.

Beställ trycksaker online

I vår webshop kan du enkelt beställa olika standardprodukter. Du hittar beställningssidan HÄR. Där beställer du enkelt A4 och A5-broschyrer i flera olika papperskvalitéer. Du kan beställa rollups, beachflaggor och vykort bland annat. Du ser priset direkt och du laddar upp din fil. Sedan är det bara att sitta ner och vänta på att de färdigtryckta produkterna levereras. Du kan även välja olika långa leveranstider. Hittar du inte din önskade upplaga eller produkt så kontakta oss för att få en offert.

 

Bolla gärna dina idéer med oss

Vilket format fungerar bäst? Vad är möjligt att producera och vad är kostnadseffektivt? Hur många får då plats på arket? Detta är några saker som kan vara bra att fundera på innan. Men prata gärna med oss i ett tidigt skede så kan vi ge idéer och tankar på vägen så att det blir en så bra produktion som möjligt. Det mesta är faktiskt möjligt. Men som sagt, stäm gärna av med oss innan. För vi vill tillsammans med er ta fram bra och lyckade produkter.

 

Välkommen till vår värld av trycksaker!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *