Papperspåsar med eget tryck

Papperspåsar med eget tryck

with Inga kommentarer

Papperspåsar med eget tryck producerar vi här. Och vet du vad det bästa är? Det är att man inte måste beställa så stora kvantiteter hos oss. Det går bra med så få som 100 ex.

Har du en färdig pdf-fil?

För att trycka något så behöver du ha en tryckbar pdf-fil. Oftast gör man en sådan i programmet InDesign men det kan även vara andra program. Det viktiga är att det är en fil som slutar på “.pdf”. Den får gärna även ha skärmärken och utfall. Är du osäker så hjälper vi dig. Våra kontaktuppgifter hittar du HÄR.

Billigare variant på papperspåse med eget tryck

Vill du beställa papperspåsar men vill ha en riktigt prisvärd variant? Då går det bra att beställa papperspåsar utan tryck av oss. Sedan beställer du små runda fina etiketter med din logo på. Och så sätter du dem på papperspåsarna. Stiligt, enkelt och billigt!

Etiketter på ark kan du enkelt beställa i vår webshop HÄR. 

Andra produkter för synlighet

Vi trycker även andra produkter som är lämpliga att ha för att synas. Det kan vara beachflaggor, vanliga flaggor, rollups och liknande. De går att beställa online HÄR, eller via att du kontaktar oss.

 

Papperspåsen med eget tryck på bilden

Påsen du ser på bilden r en liten trevlig butik som heter Rum för papper. Vill du köpa diverse fina papper i mindre kvantitet, anteckningsböcker, fina pennor eller presentpapper. Då ska du besöka dem! www.rumforpapper.se

Bolla gärna dina idéer med oss

Vilket format fungerar bäst? Vad är möjligt att producera och vad är kostnadseffektivt? Hur många får då plats på arket? Detta är några saker som kan vara bra att fundera på innan. Men prata gärna med oss i ett tidigt skede så kan vi ge idéer och tankar på vägen så att det blir en så bra produktion som möjligt. Det mesta är faktiskt möjligt. Men som sagt, stäm gärna av med oss innan. För vi vill tillsammans med er ta fram bra och lyckade produkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *