Printa broschyrer

Printa broschyrer

with Inga kommentarer

Vill du printa broschyrer? Kanske ibland även annorlunda broschyrer? Men många olika vik? Då kan du göra som denna broschyr. Den viker man ut åt olika håll och med olika antal vik. Spännande, roligt och funktionellt. I just detta fallet var det för att illustrera en process, en serie saker. Genomtänkt och annorlunda och en trycksak som känns helt rätt för ändamålet tycker vi.

Bolla gärna dina idéer med oss

Varför ska ni printa broschyrer? Varför ska läsaren läsa dem? Och vad är målet med broschyren? Vad är möjligt att producera och vad är kostnadseffektivt? Detta är några saker som kan vara bra att fundera på innan. Men prata gärna med oss i ett tidigt skede så kan vi ge idéer och tankar på vägen så att det blir en så bra produktion som möjligt. Det är vi och ni tillsammans som ska ta fram bra produkter.

Sandstens är ett Svanenmärkt Tryckeri

Sandstens är sedan 1998 ett svanenmärkt tryckeri. Det har vi blivit genom att få allt vi gör granskat och godkänt. Därför kan vi trycka Svanen på dina trycksaker vilket är ett bevis på att du också är vän med miljön. Om du vill så kan du läsa mer om det här.

Offset eller digitaltryck

Det finns två olika sätt att trycka broschyrer på. Offset- och digitalt. Men hos oss trycker vi på båda sätten. Därför behöver man inte fundera så mycket på det. För vi väljer med andra ord det som passar bäst för respektive uppdrag.

Beställ tryck av broschyr online

I vår webshop kan du enkelt beställa tryck av din broschyr. Du hittar beställningssidan HÄR. Där beställer du enkelt A4 och A5-broschyrer i flera olika papperskvalitéer. Du ser priset direkt och du laddar upp din fil. Sedan är det bara att sitta ner och vänta på att de färdigtryckta produkterna levereras

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *