Stansade trycksaker

Stansade trycksaker

with Inga kommentarer

Många av de produktioner vi trycker hos oss blir stansade trycksaker när de är klara. Ett exempel på det är dessa fina höstlöv. Det mesta är egentligen möjligt att stansa. Vi gjorde nyligen även en stansad sko i papper och dessförinnan en stansad ansiktsmask i papper. Bara fantasin sätter gränserna. Och kanske lite teknik också ibland.

Stansade trycksaker vanligt vid DR

Att stansa ut en form och på så sätt skapa ett annorlunda uttryck är vanligt vid Direkt-Reklam-utskick. Man stansar ut en boll eller en dator eller vad som helst. Sedan adresserar vi alla mottagarnas adresser på och skickar ut med Posten till respektive person i målgruppen. Det skapar uppmärksamhet och brukar fungera bra.

 

Bolla gärna dina idéer med oss

Vill du också producera stansade trycksaker? Vad är möjligt att stansa och vad är kostnadseffektivt? Hur många får då plats på arket? Detta är några saker som kan vara bra att fundera på innan. Men prata gärna med oss i ett tidigt skede så kan vi ge idéer och tankar på vägen så att det blir en så bra produktion som möjligt. Det mesta är faktiskt möjligt. Men som sagt, stäm gärna av med oss innan. För vi vill tillsammans med er ta fram bra och lyckade produkter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *