Kuvertficka på olika språk

Kuvertficka på olika språk

with Inga kommentarer

Här ser ni en så kallad kuvertficka vi tryckt på många olika språk. Allt är samma förutom språket.

Trycka på olika språk

Vid större produktioner, det vill säga stora upplagor, kan man trycka tre färger på alla exen och ha olika tryck bara på det svarta. Detta är lämpligt om en trycksak ska vara på många olika språk. Så var fallet på denna kuvertficka som vi tryckt åt Volvo Cars. Den finns på runt 30 olika språk. Allt är identiskt förutom språket.

Kuvertficka

En kuvertficka är en stansad och vikt ficka där man kan ha eget tryck på. Den kan göras i det format och den form som passar ändamålet. I detta fall så ska återförsäljaren själv kunna skriva ut A4-papper, vika och lämna över till kund i fickan.

Bolla gärna dina idéer med oss

Vad ska ligga i er kuvertficka? Varför ska användaren vilja ha den? Och vad är er önskan? Vad är möjligt att producera och vad är kostnadseffektivt? Detta är några saker som kan vara bra att fundera på innan. Men prata gärna med oss i ett tidigt skede så kan vi ge idéer och tankar på vägen så att det blir en så bra produktion som möjligt. Det är vi och ni tillsammans som ska ta fram bra produkter.

Leveranser till alla världens länder

Denna kuvertficka på olika språk levereras nu till respektive land. Har du önskemål om att skicka dina trycksaker till olika länder så är det inga problem. Vi gör detta dagligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *