Student 2022

Student 2022

with Inga kommentarer

Är det dags att fira student i vår?

Då måste du bara kolla in alla fina trycksaker vi designar och producerar för just student. Studentskyltar, inbjudningskort, tackkort, kuvert, i färdiga väldesignade kollektioner.

Färdiga kollektioner

Våra studentkollektioner innehåller inbjudningskort och tackkort för student men kan även användas för exempelvis examen, konfirmation, dop eller fest. De innehåller även studentskyltar och andra liknande produkter. För visst vill man bjuda in nära och kära till student-uppvaktning, examensfest eller konfirmation med ett unikt inbjudningskort. För att sedan tacka för uppvaktningen med ett fint tackkort i samma design. Vi har skapat mallar så du lägger bara in din text i mallen och ser direkt på skärmen hur det kommer bli. När du är nöjd så beställer du. Sedan trycker vi och levererar till dig. Smidigt va?

Välj en kollektion

Våra olika kort har olika design. Visby eko är en kollektion som går i eko- och naturtema. Den har en fin, hängande tag som gör den annorlunda. Funkis är ett rent och stiligt men modernt kort. Till den kan du välja ett härligt färgglatt gult kuvert till om du vill. Du kan också gå mer på den jordnära färgskalan och välja ett vitt eller grått kuvert till. Detta är några exempel på de kort vi har i våra studentkollektioner.

Skriv in din text

Skriv in din text i våra färdig-designade mallar och tryck på beställ, så trycker vi dina produkter.

Välj kuvert

Om ni vill ha kuvert till era inbjudningskort och tackkort så beställer ni dem separat. Ofta finns det flera olika kuvert med olika stil som passar till varje kort.

 

www.bjud-in.se

Är du nyfiken så titta gärna in på vår sida där dessa produkter finns. Den heter www.bjud-in.se. Denna sida ägs och drivs av oss på Sandstens tryckeri.

 

Välkommen att bjuda in med Elegans 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *