Trycka flyers och blad

Trycka flyers och blad

with Inga kommentarer

Flyers och blad är vi bra på att trycka. De kan ha olika format, olika papper och olika design. På bilden är flyers för Frölunda Torg, Härryda kommun och Kulturskolan som vi nyligen tryckt.

Vad är flyers och blad?

En flyer eller blad är en trycksak som inte är vikt eller har en häfta. Det är endast 2 sidor precis som ett brevpapper eller ett vykort. Då kallar vi det flyers och blad. Det är egentligen samma sak, bara två olika ord. Man kan trycka flyers och blad på antingen bara framsidan eller på både fram- och baksidan av pappret.

En flyer kan man dela ut på stan, ha för att informera om något eller för att posta i brevlådor bland annat. Den kan egentligen användas när som helst och till nästan vad som helst. Oftast har man inte så tjockt papper när man trycker just en flyer.

Beställ tryck i vår webbshop

I vår webbshop kan man beställa tryck av flyers och blad i de vanligaste varianterna så som A4 och A5 på antingen silkpapper eller obestruket papper. Det är enkelt – beställ då HÄR. Välj antal, ladda upp din fil, beställ och sitt sedan lugnt och vänta på att vi levererar dem till dig. Vi levererar till den adress du anger i beställningen. Vill du ha en mer udda flyer på ett annorlunda papper, med en stansning eller har en extra stor upplaga? Kontakta oss då istället så hjälper vi dig.

Har du en färdig pdf-fil?

Har du en färdig pdf-fil eller håller du på att ta fram en? Då kan du med fördel använda våra inställningsfiler som du hittar HÄR. Om vi upptäcker något som ser konstigt ut med din tryckfil så lovar vi att höra av oss innan tryckning.

Vill du ha support?

Inga problem. Kontakta oss istället, våra kontaktuppgifter hittar du här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *