Årsredovisningar

Årsredovisningar

with Inga kommentarer

Årsredovisningar ska ofta tryckas. Då kommer vi in i bilden. På bilden ser ni en årsredovisning som vi tryckt åt Göteborg energi. Den är i formatet A4 och har ett flikregister i sig för att läsarna lättare ska kunna navigera sig igenom den.

Papper

När du ska trycka årsredovisningar så är valet av papper viktigt. I en årsredovisning är det ofta liten grad på text och siffror och läsbarheten är därmed viktig. Vi skulle då rekommendera ett obestruket papper. Det saknar glans och är lätt att läsa på. Bolla gärna med oss om du är osäker på vilket papper som passar för just din årsredovisning.

Antal sidor

En årsredovisning kan ha många olika antal sidor. Men det är alltid fler än 4 sidor och sidantalet bör vara delbart med 4. Årsredovisningen på bilden har för många sidor för att vara häftad så därför är den limbunden, dvs den har en platt rygg som är limmad.

Sandstens är ett Svanenmärkt Tryckeri

Sandstens är sedan 1998 ett svanenmärkt tryckeri i Göteborg. Det har vi blivit genom att få allt vi gör granskat och godkänt. Därför kan vi trycka Svanen på dina trycksaker vilket är ett bevis på att du också är vän med miljön.

Svanenloggan tryckt på din trycksak

Vill du få Svanenloggan på din produkt vi producerar för dig, så hör av dig så skickar vi vår svanen logo med licensnumret. Vi har då flera olika varianter som passar!

För mer information om Svanenmärkningen, läs här: http://www.svanen.se

Här kan du läsa mer om vilka krav som de ställer på oss för att vi ska få använda den nordiska miljömärkningen Svanen

Offset eller digitaltryck

Det finns två olika sätt att trycka årsredovisningar på. Offset- och digitalt. Men hos oss trycker vi på båda sätten. Egentligen behöver man inte fundera så mycket på det. För vi väljer det som passar bäst för respektive uppdrag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *