Nothäften

Nothäften

with Inga kommentarer

Vill du trycka nothäften? Då har du kommit rätt. För det gör vi ofta. Både stora upplagor och små upplagor. Både många sidor och få sidor. Men det som är så bra är att om du väldigt gärna vill att de ska tryckas i offsettryck, men ändå i en liten upplaga – då är det fullt möjligt hos oss. Kontakta oss gärna för förslag på papper och format redan under uppstarten av arbetet med din trycksak.

 

A4 och andra standardformat på papper

Att trycka i ett standardformat är vanligt och klokt. De nothäften vi trycker är oftast i A4. Men det behöver nödvändigtvis inte vara det.

Beställ nothäften online

I vår webshop kan du enkelt beställa tryck av nothäften online. Du hittar beställningssidan HÄR. Där beställer du enkelt A4 och A5-broschyrer i flera olika papperskvalitéer. Du ser priset direkt och du laddar upp din fil. Sedan är det bara att sitta ner och vänta på att de färdigtryckta produkterna levereras. Du kan även välja olika långa leveranstider. Du kan välja från 8 sidor upp till 24 sidor. En tryckt broschyr behöver alltid vara delbar med 4 för att sitta ihop, så 8, 12, 16, 20 och 24 går att välja. Hittar du inte din önskade upplaga eller sidantal så kontakta oss för att få en offert. Observera att om du själv vill välja om de ska tryckas i offset eller digitalt så hör av dig till oss. Produkterna online blir automatiskt det billigaste alternativet.

Har du en färdig pdf-fil?

För att trycka något så behöver du ha en tryckbar pdf-fil. Oftast gör man en sådan i programmet InDesign men det kan även vara andra program. Det viktiga är att det är en fil som slutar på “.pdf”. Den får gärna även ha skärmärken och utfall. Då kan du enkelt ladda upp den här och beställa tryck. Klicka då på “ladda upp filen”. Är du osäker så hjälper vi dig. Våra kontaktuppgifter hittar du HÄR.

Digitaltryck

Är det digitaltryck du letar efter? Det har vi också. Du kan läsa mer om det HÄR.

Bolla gärna dina idéer med oss

Vilket format fungerar bäst? Vad är möjligt att producera och vad är kostnadseffektivt? Hur många får då plats på arket? Detta är några saker som kan vara bra att fundera på innan. Men prata gärna med oss i ett tidigt skede så kan vi ge idéer och tankar på vägen så att det blir en så bra produktion som möjligt. Det mesta är faktiskt möjligt. Men som sagt, stäm gärna av med oss innan. För vi vill tillsammans med er ta fram bra och lyckade produkter.

 

Så vill du trycka nothäften så är du varmt välkommen att höra av dig. Nothäften kan vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *