Personaltidning som når ut till alla

Personaltidning som når ut till alla

with Inga kommentarer

Tryck en personaltidning som når ut till alla! Den kan gå med post hem till era medarbetare på olika orter eller i andra delar av världen. Låt den ligga på bordet i fikarummet eller omklädningsrummet. Därmed kan syftet med en personaltidning  vara att skapa en gemenskap och förståelse för det som händer i ert företag. Särskilt i en organisation där man har verksamhet på många olika platser. Personaltidningen är en fysisk produkt som man får i handen och som skapar nyfikenhet. Därför går den inte bara att scrolla förbi och man behöver inte på eget initiativ söka upp den på webben. Därför är en tryckt personaltidning ett bra komplement till exempelvis intranätet, som lämpar sig bättre för snabbare mer kortfattad information. I personaltidningen kan ämnena behandlas både djupare och bredare.

Distribution av tidning

Vi hjälper er gärna med distribution av er tidning på olika sätt. Genom att skicka ett paket med tidningar till era olika arbetsplatser så kan ni låta personalen ta ett exemplar i fikarummet. Vill ni skicka personaltidningarna med posten till respektive arbetsställe eller direkt hem i varje persons brevlåda? Då trycker vi adresserna direkt på baksidan av tidningen och lämnar till post för er.

Svanenmärk din tidning

Sandstens är sedan 1998 ett svanenmärkt tryckeri i Göteborg. Det har vi blivit genom att få allt vi gör granskat och godkänt. Därför kan vi trycka Svanen på dina trycksaker vilket är ett bevis på att du också värnar om miljön. Vill du få Svanenloggan på din produkt vi producerar för dig, så hör av dig så skickar vi vår svanen logo med licens numret. Vi har olika varianter som passar!

För mer information om Svanenmärkningen, läs här: http://www.svanen.se

Här kan du läsa mer om vilka krav som man ställer på oss för att få använda den nordiska miljömärkningen Svanen

Beställ tryck av personaltidning online

I vår webshop kan du enkelt beställa tryck. Du hittar beställningssidan HÄR. Där beställer du enkelt A4 och A5-broschyrer i flera olika papperskvalitéer. Du ser priset direkt och du laddar upp din fil. Sedan är det bara att sitta ner och vänta på att de färdigtryckta produkterna blir levererade.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *