Monteringsanvisning / bruksanvisning

Monteringsanvisning / bruksanvisning

with Inga kommentarer

Monteringsanvisningar och bruksanvisningar är en produkt som man ofta ser som tryckt version. Att ha den framför sig ger ett stöd när man ska montera ihop en ny produkt.

Dessa fina monteringsanvisningar trycker vi för Fjäråskupan som säljer och tillverkar otroligt fina köksfläktar. De trycks på ett obestruket lite ruffigt papper för att texten ska vara lätt att läsa. Omslaget är i färg och inlagan är i svart-vitt.

 

Monteringsanvisning eller bruksanvisning i A4 och A5

Att trycka sin monteringsanvisning eller bruksanvisning i A4 är väldigt vanligt. Men även A5. Att hålla sig till ett standardformat är klokt. Mycket är anpassat för dessa format och det är fördelaktigt rent prismässigt.

Beställ tryck av monteringsanvisning eller bruksanvisning

I vår webshop kan du enkelt beställa tryck av din bruksanvisning. Du hittar beställningssidan HÄR. Där beställer du enkelt A4 och A5-broschyrer i flera olika papperskvalitéer. Du ser priset direkt och du laddar upp din fil. Sedan är det bara att sitta ner och vänta på att de färdigtryckta produkterna levereras.

Bolla gärna dina idéer med oss

Vilket format fungerar bäst för din monteringsanvisning? Vad är möjligt att producera och vad är kostnadseffektivt? Hur många får då plats på arket? Detta är några saker som kan vara bra att fundera på innan. Men prata gärna med oss i ett tidigt skede så kan vi ge idéer och tankar på vägen så att det blir en så bra produktion som möjligt. Det mesta är faktiskt möjligt. Men som sagt, stäm gärna av med oss innan. För vi vill tillsammans med er ta fram bra och lyckade produkter. Du hittar våra kontaktuppgifter HÄR.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *