Huskatalog

Huskatalog

with Inga kommentarer

En huskatalog kan ni trycka hos oss. På bilden ser ni tre olika huskataloger som vi tryckt. De är alla tryckta på obestruket papper som skapar den där lite råa och ruffiga känslan.

 

A4, A5 och andra standardformat

Att trycka i ett standardformat är vanligt och klokt. Mycket är anpassat för dessa format. Exempelvis broschyrställ, kuvert och liknande. Men det behöver inte vara ett standardformat. Ibland spelar det ingen roll. Och många gånger kan det vara lika klokt att ha ett udda format. Man sticker ut i mängden och formatet kan förstärka formspråket och designen.

Beställ tryck av huskatalog online

I vår webshop kan du enkelt beställa tryck av din huskatalog. I alla fall om du vill ha den i ett standardformat. Du hittar beställningssidan HÄR. Där beställer du enkelt A4 och A5-broschyrer i flera olika papperskvalitéer. Du ser priset direkt och du laddar upp din fil. Sedan är det bara att sitta ner och vänta på att de färdigtryckta produkterna kommer. Vill du däremot ha en liggande, så som på bilden, eller ett udda format – kontakta då oss så hjälper vi dig.

Huskatalog, magasin eller broschyr?

Vad är vad egentligen? En huskatalog eller kanske katalog, en broschyr och ett magasin. Ja egentligen är det samma sak. En tryckt produkt som sitter ihop med en klammer, eller ett häftstift helt enkelt.

Broschyr eller folder

När kallar man en trycksak för broschyr? Och när kallar man den för folder? En trycksak som sitter ihop med en klammer, ett häftstift – det är en broschyr. En trycksak som däremot sitter ihop bara genom att den är vikt, kan vara ett eller flera vik – det är en folder.

 

Bolla gärna dina idéer med oss

Vilket format fungerar bäst för din huskatalog? Vad är möjligt att producera och vad är kostnadseffektivt? Hur många får då plats på arket? Detta är några saker som kan vara bra att fundera på innan. Men prata gärna med oss i ett tidigt skede så kan vi ge idéer och tankar på vägen så att det blir en så bra produktion som möjligt. Det mesta är faktiskt möjligt. Men som sagt, stäm gärna av med oss innan. För vi vill tillsammans med er ta fram bra och lyckade produkter.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *