Pärm med egen design

Pärm med egen design

with Inga kommentarer

Idag sparar de flest sina dokument i molnet. Ändå behöver man ibland en pärm för vissa av sina papper. En fin och praktisk pärm blir den bästa dokumentsamlaren. Är den dessutom snygg blir det en trevlig sak att spara och att återanvända. Ringmekanismen gör det är lätt att plocka ut och sätta i nya blad men utan risk att den öppnar sig oavsiktligt.

Register

Komplettera med ett register för bra ordning och översikt. Antingen kan det vara ett standardregister som finns färdigt eller ett framtaget för just ert användningsområde. En pärm är enkel att uppdatera helt eller delvis genom att byta ut innehållet eller delar av det. Därför kan de användas över lång tid och i många olika syften. Genom att välja matt eller blankt laminat på omslaget skapar du tillsammans med egen design din karaktär.

Format och hålning

Vanligtvis gör man en pärm som är anpassad för A4 men standardformat finns även för A5 för detta har vi färdiga mallar som ni kan få ör att göra er design i. Vi hjälper er naturligtvis även om ni vill skräddarsy ert eget format. Triohålning är det vanligaste för svensk standard men i USA är två- eller trehålssystemet den vanligaste standarden. En enkel beskrivning av hålning för pärm finns här https://www.sis.se/api/document/preview/28087/ . Vill du ha hjälp att ta fram en pärm så Kontakta oss för mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *