Rollups

Rollups

with Inga kommentarer

Rollups trycker vi dagligen här hos oss. En rollup är en praktisk produkt som är enkel att bära med sig och smidig att snabbt få upp för att visa ett visst budskap.

Våra rollups är inklusive print på våd, kassett, pinne och väska med praktiskt handtag. Väven vi trycker på är en halvmatt, fin väv i tjocklek 330g. Vi trycker den med allra högsta kvalitet och i 6 färger vilket ger mycket bra färgåtergivning.

 

Beställ standard rollups online

Våra vanligaste rollups beställer du enklast och till bäst pris i vår webbshop HÄR. Det finns en som är en standard rollup och en som är en premium rollup.

Rollup standard

Vår Rollup standard är gjord i aluminium och ger ett snyggt intryck utan att störa själva motivet. Väven är en halvmatt, fin väv i tjocklek 330g. Vi trycker den med allra högsta kvalitet.

Rollup Premium

Högkvalitativ Rollup med stilren design i kraftig konstruktion. Den levereras med teleskåpstång vilket gör den lätt att justera till önskad höjd. Väven vi trycker på är en halvmatt, fin väv i 330g. Våden är en försträckt akryl-coatad brandklassad polyesterväv. Tack vare dess unika akryl-coating får man en mycket bra färgåtergivning i tryck. Kassetten är lite bredare och rejälare än vår standard rollup.

 

Du behöver göra några olika val i din beställning:

Välj antal.

Välj format. Det finns flera olika bredder att välja på.

Välj färg och välj papper.

Och du väljer sedan om du vill ha några tillbehör, så som lampa mm.

Sedan laddar du upp din tryckfil i formatet .pdf och genomför beställningen. När vi tryckt dem levererar vi dina rollups till dig.

Välj leveranstid

Önskar du få dina rollups snabbt? När du beställer dem online HÄR så kan du välja mellan tre olika leveranstider då dina rollups kommer gå från oss. Express som är på 2 dagar. Normal som är på 7 dagar och snabb som är på 4 dagar. Det står i beställningen vilken dag de kommer gå från tryckeriet. Då kan du själv välja och ta ställning.

 

Beställ special rollups

Önskar du rollups som är bredare än vanligt? Eller som har en kassett som är special på något sätt? Du kanske vill ha en rollup som är för utomhusbruk eller som är dubbel, med budskap på båda sidor? Hör då av dig till någon av oss så hjälper vi dig. Vi har i princip alla rollups som finns på marknaden. Du hittar våra kontaktuppgifter HÄR.

 

Mallar

Det bästa är om du gör din layout i våra mallar. Där har du stödlinjer och information till hjälp så du ser att allt blir rätt. När du är klar laddar du upp den här igen när du gör din beställning.

Ladda ner vår zipfil här, där finns både pdf fil och Indesign filer.

Eller ladda bara ner vår pdf mall här.

85 x 200 mm:  Zipfil Indesign och pdf Rollup 85x200mm           Pdf mall Rollup 85x200mm

100 x 200 mm:  Zipfil Indesign och pdf Rollup 100x200mm          Pdf mall Rollup 100x200mm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *