Församlingsblad

Församlingsblad

with Inga kommentarer

Församlingsblad till alla

Ett församlingsblad är ett bra sätt att sprida information och dessutom väcka intresse för församlingens verksamhet. Församlingsbladet når ut till alla, även de som inte regelbundet besöker församlingen. Reportage, information om kommande aktiviteter, analys och fördjupning och kanske ett korsord är några saker man kan ha med i en sådan här tidskrift.

I de flesta fall anlitar man en postoperatör (ex .Posten eller SDR) för att distribuera ut i brevlådorna. I många församlingar finns det dessutom församlingsbor eller lokala föreningar som åtar sig uppdraget.

Utifrån att det finns en utgivningsplan med minst 4nr/år så kan församlingsbladet klassas som en momsbefiad periodisk publikation enligt  3 kap. 13 § ML

 

Vilket format kan vi välja?

Ert församlingsblad kan kan ha många olika format såsom A5, A4, rektangulärt eller avlångt. Antalet sidor varierar vanligtvis mellan 8-32 sidor men kan även vara fler sidor eller en vikt folder på 4 sidor. Vi hjälper er gärna att kika på olika format som ni tycker skulle kunna passa och vara fina. Vill ni bolla idéer eller få en offert på ert befintliga församlingsblad så kontakta gärna Catarina som har lång erfarenhet av att jobba med församlingstrycksaker eller någon av oss andra om hon inte är på plats. Våra kontaktuppgifter hittar du här  https://www.sandstens.se/vi-hjalper-er-med-att-trycka/

Ramavtal med Göteborgs Stift

Sandstens har ett ramavtal gällande trycksaksproduktion med Göteborgs Stift. Det avtalet kan alla församlingar, pastorat och även andra enheter inom stiftet kan avropa på. Det innebär att vi har miljö- och kvalitetsgranskats i en upphandling. Dessutom innebär det att vi valt att gå in i ett samarbete som bygger på en gemensam värdegrund. Vi har förstås även uppdrag för församlingar och pastorat utanför Göteborgs Stift. Att få möjlighet till alla dessa fina samarbeten är mycket värdefullt för oss på Sandstens och vi tror och hoppas också att det engagemanget ska vara en bra platform för att välja oss som leverantör.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *