Banderoller

Banderoller

with Inga kommentarer

Banderoller eller vepor som de också kallas producerar vi här hos oss. Du kan beställa dem online i vår webbshop men du kan också beställa dem genom att skicka ett mail till någon av oss. 

I webbshoppen erbjuder vi två olika material. Det är mesh och polyesterväv. Banderollen på bilden har vi nyligen gjort åt företaget Pennan och Penseln. Den är gjord i materialet mesh.

Material på din banderoll

Vilket material ska din banderoll vara i? Ska den vara utomhus eller inomhus? Materialet mesh är ett material som har fullt med små hål i sig. Det är för att vinden ska kunna släppas igenom. Polyesterväv är ett tätare material som fungerar bra om banderollen ska hänga mot en vägg exempelvis.

 

Öljetter för upphängning

Hur ska du hänga upp din banderoll? Det vanligaste är att vi sätter öljetter runt om med cc 50. Öljetter är små ringar i aluminium som förstärker hålet. Då kan du enkelt hänga upp den fint. Men ska du hänga den på en ställning eller ett staket exempelvis som kräver öljetter med andra placeringar än cc 50 så löser vi det.

Har du en färdig pdf-fil?

För att trycka något så behöver du ha en tryckbar pdf-fil. Oftast gör man en sådan i programmet InDesign men det kan även vara andra program. Det viktiga är att det är en fil som slutar på “.pdf”. Den får gärna även ha skärmärken och utfall. Är du osäker så hjälper vi dig. Våra kontaktuppgifter hittar du HÄR.

Design av din banderoll

Vill du ha hjälp med designen på din banderoll? Då hjälper vår designer dig med det. Gör bara en skiss eller förklara hur du vill att den ska se ut så löser vi resten.

 

Andra produkter för synlighet

Vi trycker även andra produkter som är lämpliga att ha för att synas. Det kan vara vanliga flaggor, rollups, beachflaggor och liknande. De går att beställa online HÄR, eller via att du kontaktar oss.

 

Bolla gärna dina idéer med oss

Har du frågor kring tryckta produkter? Vilket format fungerar bäst? Vad är möjligt att producera och vad är kostnadseffektivt? Detta är några saker som kan vara bra att fundera på innan. Men prata gärna med oss i ett tidigt skede så kan vi ge idéer och tankar på vägen så att det blir en så bra produktion som möjligt. Det mesta är faktiskt möjligt. Men som sagt, stäm gärna av med oss innan. För vi vill tillsammans med er ta fram bra och lyckade produkter.

 

Välkommen till vår värld av trycksaker!

 

PS. Säg hej till våra fantastiska medarbetare på bilden – Jörgen och Catarina. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *