Trycka kuvert med logo och adress

Trycka kuvert med logo och adress

with Inga kommentarer

Trycka kuvert kan vi. I de flesta färger och former. Med fönster och utan fönster. Men självhäftande flik och med en remsa på fliken. Vi trycker kuvert hela dagarna.

Logo och adress

Det vanligaste är att trycka kuvert med logo och adress på. Ibland har de även en portoruta och ett B för att visa Posten att portot är betalt och att det ska skickas med B-post. Logon brukar oftast sitta nere i vänster hörn.

Beställa kuvert online

Vi har lagt upp mallar här på hemsidan där ni själva, väldigt enkelt, kan lägga in er logo och er adress och se det färdiga resultatet direkt på skärmen, se priser och beställa. Besök vår webbshop HÄR.

Klaffen

Våra standardkuvert finns med några olika typer av klaff. Alla kuvert finns inte i alla varianter. Men de tre vanligaste varianterna på klaff är självhäftande, fukthäftande och med remsa. Självhäftande har den fördelen att man bara viker ner den och försluter så sitter den fast. Den har dock en nackdel och det är att den med tiden, om man slarvar med att stänga lådan, kan torka och därmed vara svår att stänga. Fukthäftande är en flik som man helt enkelt fuktar på något sätt och får den att fästa på så sätt. Men den variant vi absolut rekommenderar är flik med remsa. Då sitter det en pappersremsa på fliken som man drar av och under den finns lim som gör att fliken stänger.

Fönster på kuvertet

Våra kuvert går oftast att få med fönster. Vanligtvis så sitter fönstret på höger sida om mitten.

Format

De vanligaste formaten är C4 och C5. I ett C4 kuvert passar A4-brev. Och i C5 passar A5 brev eller ett vikt A4.

Adress till mottagarna

Om du har en excelfil med adresserna till dina mottagare så kan du maila den till oss så kan vi trycka adresserna direkt på kuverten.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *