Skylt med logo

Skylt med logo

with Inga kommentarer

En skylt med logo kan fungera som informationsskylt, som reklamskylt, som visningsskylt – ja, den har många olika användningsområden.

Skylten på bilden är gjord i akryl och har ett hål i varje hörn för att sättas upp med distanser. Vi har gjort den åt Yamaha som ska ha den vid sin entré. Logon är tryckt i vitt.

 

Skylt med aluminiumfot

Är det en skylt som ska stå på en bänk du letar efter? Då kan du kika HÄR. Vi tillverkar nämligen ofta skyltar i lättviktsmaterial som man ställer i en fot av aluminium. Den är snygg, rejäl och praktisk. Man skruvar enkelt för hand på en skruv så att skåran blir lite större. Sedan sätter man i sin skylt. Man putter ihop den och skruvar åt skruven igen. Väldigt enkelt och skylten står stadigt och fint. Foten finns dessutom i två olika storlekar. När du vill byta budskap på din skylt så beställer du bara en ny av oss. Foten har du kvar och kan bara byta ut mot nya skyltar.

Välj storlek på din skylt med logo

Vi kan tillverka skyltar i många olika format. Det vanligaste är i format A3 och 50×70 cm, men du väljer helt fritt. Vi har dock ett maxformat som är 140 cm.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *