Inbjudningskort till bröllop och fest – tysk webbshop lanserad!

with Inga kommentarer

Någon som ska gifta sig? Eller ha företagsfest? Ett fint, tryckt inbjudningskort till ert bröllop eller fest är då en otroligt viktig detalj. Det ska vara väldesignat, genomtänkt och spegla vilka ni är.

Vi har genom åren fått många förfrågningar från kunder om vi kan designa eller trycka deras inbjudningskort och även andra saker till deras bröllop. Då växte idén fram om att skapa en webbshop med tryckta produkter för bröllop men även fester och studentskivor mm. Nu flera år senare har vi hjälpt oerhört många par i Sverige att ge deras bröllop det där lilla extra. Nu levererar vi även till Danmark, Norge och Finland. Sidan heter www.bjud-in.se

Nytt för nu, är att vi lanserar den på tyska, under namnet www.invitationprint.de

I denna webbshop finns kollektioner som består av väldesignade och lyxiga trycksaker. De sätter en hög nivå på det tänkta bröllopet. Alla kollektioner är genomtänkta och optimerade för att passa i tryckpressar och i speciella kuvert. De finns i flera olika stilar och varianter. Kollektionerna består av bland annat inbjudningskortmatchande kuvert, festprogrammenyband och tackkort. Och ibland även andra produkter som hör till.

Våra designers har tänkt igenom format, typsnitt, färg och papper. De har sedan skapat mallar så att man själv kan skriva in sina texter. Då ser man direkt på skärmen precis hur det kommer bli. När man är nöjd så trycker vi korten och levererar till närmaste utlämningsställe. Inbjudningskortet till bröllopet är alltid navet och ska vara utöver det vanliga. Men att även de övriga sakerna går i samma stil, är ett måste. Och att det sedan avrundas med ett tackkort med samma design är en fin avslutning.

Välkomna att kika in på www.bjud-in.se.

Och pratar du tyska, så gå istället till www.invitationprint.de.

 

Följ oss gärna på Instagram och Pinterest för inspiration och nyheter i ämnet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *