Banderoll / vepa

Banderoll / vepa

with Inga kommentarer

En banderoll eller vepa som det också kallas, går att använda på många olika ställen. Men man nog säga att det är en stor, tygduk som man trycker något på. Sedan hänger man upp den någonstans där man vil få ut ett budskap. Ofta har den även små öljetter runt om kanterna för att enkelt kunna hängas upp. Banderollen på bilden har vi gjort åt Kakservice. Den ska hänga i en innebandyhall. Den är hela 8 meter lång.

Beställ online

I vår webbshop kan du enkelt beställa vepor. Där finns de vanligaste formaten. Du kan där även välja på två olika material. Det är antingen mesh, som är lämpligt för utomhusbruk. Eller polyesterväv. som är mer som ett tyg eller presenningstyg som en del säger. Men vil du ha annat format, fler ex eller har andra önskemål så är det bäst att kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Vad är en banderoll / vepa

Wikipedia säger att “en banderoll är en större duk, ofta i textilmaterial, med en text”. Och det är väl en bra förklaring tycker vi. De säger även att “en banderoll kan användas i reklam- och propagandasyfte”.

 

8 meter lång vepa

Vepan eller banderollen på bilden är i formatet 8 meter x 1,5 meter. En riktigt rejäl produkt som tar plats och skriker ut ditt budskap. Som ni ser är den till och med så lång att den får hänga utanför vårt relativt långa monteringsbord. Men man kan egentligen få den i vilket format man vill. Både större och mindre än denna.

 

Tryckbar pdf-fil

Om du vill trycka en banderoll eller vepa så hjälper vi dig gärna med det. Budskapet bör designas i ett layoutprogram som kan generera en tryckbar, högupplöst pdf. Det är bra om den även har skärmärken och utfall. Behöver du hjälp med att ta fram en snygg design så kan vi göra även det. Vi har duktiga designers som tar fram ett layoutförslag som ni sedan bollar kring till ni hittat en design ni gillar.

HÄR kan du läsa mer om hur man skapar en tryckbar pdf och även ladda ner inställningsfiler. 

 

Andra produkter för synlighet

Vi trycker även andra produkter som är lämpliga att ha för att synas. Det kan vara beachflaggor, vanliga flaggor, rollups och liknande. De går att beställa online HÄR, eller via att du kontaktar oss.

 

Vill du synas – då är en banderoll eller vepa en bra grej!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *