Trycka böcker – med skinnklädd rygg

Trycka böcker – med skinnklädd rygg

with Inga kommentarer

Hos oss kan man trycka böcker. På bilden är en specialutgåva för fastighetsbolaget Wallenstam. Det är inklädda böcker i grått papper och hörn och rygg i svart läder. På omslaget och på ryggen är det guldfolierad text. Vackert tycker vi. Boken är hela 4 cm tjock.

Lämplig upplaga och sidantal

Den vanligaste typen av böcker som vi trycker är mindre böcker, de har oftast ett format på A4 eller A5. Sidantalet brukar ligga på mellan 50-150 sidor och upplagan brukar vara från 100-5000 st.

Hårda eller mjuka omslag

Vi trycker både med mjukband, dvs mjuka omslag, ungefär som en pocketbok. Men vi trycker även böcker med hårdband, dvs hårda pärmar. Mjuka pärmar är normalt sett en billigare lösning än hårda. Men det beror naturligtvis på syftet och ändamålet.

Bolla gärna dina idéer med oss

Vill du trycka böcker? Ska de ha mjuka eller hårda pärmar? Vad är möjligt att producera och vad är kostnadseffektivt? Detta är några saker som kan vara bra att fundera på innan. Men prata gärna med oss i ett tidigt skede så kan vi ge idéer och tankar på vägen så att det blir en så bra produktion som möjligt. Det mesta är faktiskt möjligt. Men som sagt, stäm gärna av med oss innan. För vi vill tillsammans med er ta fram bra och lyckade produkter.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *