Påsryttare

Påsryttare

with Inga kommentarer

Påsryttare med stansat hål trycker vi ofta. Här är en påsryttare vi tryckt åt Nordic gamekeeper. Den häftas enkelt på en påse för smidig upphängning i butik. Man kan stansa ryttaren till valfri form och därmed blir den en snygg och iögonfallande budbärare. Hålet för upphängning av påsryttaren kan även det vara anpassat efter den form som passar till det butiksspjut som är aktuellt. Ska påsarna hänga i olika butiker med olika upphängningar bör hålet vara anpassat till den största hängaren. Stansen man tar fram vid första tillverkningstillfället använder man vid alla kommande produktioner sedan, så länge samma form består.

Kvalité

Vi trycker påsryttaren på papper i en lagom kraftig kartongkvalité. Vi levererar dem plano med en tydlig big där vikningen ska vara. Med plano menar vi utvikta. Genom att lägga på ett laminat eller UV-lack så kan man, om man vill, skapa en glansigare eller mattare yta och framhäva designen ytterligare. De blir då även tåligare.

Häfta en påsryttare på påsen

Vill ni ha hjälp med att sätta på påsryttare på era påsar, så kan vi även hjälpa er det detta. Om ni har frågor kring detta eller annat gällande framtagning och produktionen av era påsryttare så kontakta oss

Beställ påsryttare i vår webshop

I vår webshop här har vi ryttare i flera olika standardformat. Ladda upp din fil där eller designa online med hjälp av våra mallar, så trycker vi dem och levererar till dig. Där kan du beställa från 100 ex och upp till 1500 ex. Vill du ha fler än det så hör av dig till oss för att få en offert.

Bolla gärna dina idéer med oss

Vilket format fungerar bäst? Vad är möjligt att producera och vad är kostnadseffektivt? Vilka hål har ni som standard? Prata gärna med oss i ett tidigt skede så kan vi ge idéer och tankar på vägen så att det blir en så bra produkt som möjligt. Det mesta är faktiskt möjligt. Men som sagt, stäm gärna av med oss innan. För vi vill tillsammans med er ta fram bra och lyckade produkter.

 

Ps. Vill du trycka något annat? En rollup, ett vykort eller kanske klistermärken? Då hjälper vi dig gärna med det också. Välkommen till vår värld av trycksaker.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *