Skylt med fot

Skylt med fot

with Inga kommentarer

En skylt med fot kan fungera som informationsskylt, som reklamskylt, som visningsskylt – ja, den har många olika användningsområden.

 

Praktisk och lätt skylt

Vi trycker skylten på en kapaskiva. Det är en 5 mm tjock skiva i lättviktsmaterial. Den väger därmed väldigt lite.

 

Skylt med aluminiumfot

Ett väldigt bra sätt att få en skylt att stå upp fint, men ändå vara lätt att flytta, är denna fina aluminiumfot. Den är snygg, rejäl och praktisk. Man skruvar enkelt för hand på en skruv så att skåran blir lite större. Sedan sätter man i sin skylt. Man putter ihop den och skruvar åt skruven igen. Väldigt enkelt och skylten står stadigt och fint.

 

Fot i två storlekar

Vi säljer denna fina aluminiumfot i två olika storlekar. Fot mini är 10 cm bred. Fot maxi är 30 cm bred. Har du en bred skylt rekommenderar vi att du köper två st av fot mini och placerar på lämpligt avstånd för att skylten ska stå stadigt.

Välj storlek på din skylt

Vi kan tillverka dessa skyltar i många olika format. Det vanligaste är i format A3 och 50×70 cm, men du väljer helt fritt. Vi har dock ett maxformat som är 140 cm.

 

Byt budskap

När du vill byta budskap på din skylt så beställer du bara en ny av oss. Foten har du kvar och kan bara byta ut mot nya skyltar.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *